ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Ενδυνάμωση, Ασφάλεια, Εξισορρόπηση

ΓΙΑ ΜΗΤΕΡΕΣ

Η πρωτοβουλία μας έχει στόχο την ενθάρρυνση των μαμάδων να αναγνωρίσουν και να αναπτύξουν  τις δεξιότητες και την τεχνογνωσία που διαθέτουν, να αποκτήσουν νέες δεξιότητες και να προετοιμαστούν για να ξαναμπούν στον εργασιακό στίβο.

Να αλληλεπιδράσουν με άλλες εργαζόμενες μητέρες, επιχειρηματίες και mentors και να έρθουν σε επαφή με επιχειρήσεις που αναζητούν συνεργάτες.

 

Υπηρεσίες Καριέρας

Βιογραφικό Σημείωμα

Θα δημιουργήσουμε για εσένα ένα ισχυρό, βιογραφικό σημείωμα που θα προσελκύει τους εργοδότες και θα αναδεικνύει την αξία σου.

Περισσότερα

Οι υπεύθυνοι προσλήψεων αφιερώνουν κατά μέσο όρο έξι δευτερόλεπτα σε κάθε βιογραφικό. Ξοδεύουν το 80% αυτού του χρόνου (μόνο 4,8 δευτερόλεπτα) στο όνομά, τρέχοντα τίτλο και οργανισμό, προηγούμενο τίτλο και οργανισμό, και τις ημερομηνίες που εργάστηκες σε αυτές τις θέσεις. Ξοδεύουν το υπόλοιπο 20% (1,2 δευτερόλεπτα) σαρώνοντας για λέξεις-κλειδιά. Πώς μπορείς εσύ, ως υποψήφιος, να βεβαιωθείς ότι το βιογραφικό σου θα καταφέρει να περάσει την αρχική εξέταση;

Βελτιστοποίηση LinkedIn

Μετατρέπουμε το προφίλ σου σε ένα ισχυρό εργαλείο καριέρας που προβάλλει τις ικανότητές και τις εμπειρίες σου αποδοτικά.

Περισσότερα

Με περισσότερους από 400 εκατομμύρια χρήστες του LinkedIn, θα πρέπει να διασφαλίσεις πως το προφίλ σου είναι προσβάσιμο και ξεχωρίζει από το πλήθος. Ας το παραδεχτούμε, είναι δύσκολο να γράψει κανείς για τον εαυτό του. Οι περισσότεροι χρήστες απλά αντιγράφουν το βιογραφικό τους στο προφίλ τους, όμως το LinkedIn προφίλ σου δεν είναι το βιογραφικό σου… είναι πολύ περισσότερα! Όταν σχεδιάζεται στρατηγικά, το LinkedIn προφίλ σου δίνει την ευκαιρία να έρθεις κοντά με το κοινό σου και να οικοδομήσεις την επαγγελματική σου μάρκα.

Προετοιμασία Συνέντευξης

Μέσω της ανάπτυξης μιας εξατομικευμένης στρατηγικής θα μπορέσεις να αντιμετωπίσεις χωρίς άγχος της συνέντευξη εργασίας.

Περισσότερα

Καθώς οι υπεύθυνοι πρόσληψης έχουν αποφασίσει για τον αν ταιριάζεις με τον ρόλο μέσα σε 90 δευτερόλεπτα, θα πρέπει να σχεδιάσεις την στρατηγική σου και να προετοιμαστείς για μια συνέντευξη, καθώς είσαι απέναντι σε πολλούς άλλους αιτούντες και αυτό είναι το κλειδί και η ευκαιρία σου να έχεις έναν αντίκτυπο.

Career & Life Coaching

Ίσως η επιστροφή σου στον εργασιακό στίβο να σου φαίνεται δύσκολη, ίσως να θέλεις να ακολουθήσεις μια άλλη καριέρα από αυτήν που είχες πριν την απόκτηση των παιδιών σου. Μπορεί το διάλειμμα από την εργασία να σου έχει δημιουργήσει ανασφάλεια για το ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στη καριέρα σου ή να αναρωτιέσαι  πώς θα μπορέσεις να ισορροπήσεις την καριέρα σου με την οικογενειακή σου ζωή.

Περισσότερα

Το Coaching, θα σε βοηθήσει να γνωρίσεις καλύτερα τον εαυτό σου, να θέσεις ξεκάθαρους στόχους και να φτιάξεις ένα σχέδιο δράσης για να τους πετύχεις. Να προετοιμαστείς για να διεκδικήσεις δυναμικά το επόμενο επαγγελματικό σου βήμα,  να ενισχύσεις τα δυνατά σου σημεία, να αναγνωρίσεις και να βελτιώσεις τα αδύναμα, να εντοπίσεις τις φυσικές σου κλίσεις και τα ταλέντα, να αναπτύξεις τις δεξιότητες σου, έτσι ώστε να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας και να διεκδικήσεις δυναμικά τη θέση απασχόλησης που σου ταιριάζει.

 

Soft Skills Workshops

Οι ήπιες δεξιότητες είναι οι σημερινές ικανότητες εξουσίας. Πρόκειται για ένα συνδυασμό διαπροσωπικών δεξιοτήτων, δεξιοτήτων επικοινωνίας και κοινωνικής νοημοσύνης που είναι σε μεγάλη ζήτηση σε όλες τις θέσεις εργασίας αλλά και στη καθημερινότητά μας. Είναι όλες εκείνες οι μη-τεχνικής φύσεως προσωπικές ιδιότητες οι οποίες δεν περιλαμβάνονται στα αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα, όπως ενσυναίσθηση, εργασία σε ομάδες, ηγεσία, επικοινωνία, διαπραγμάτευση, κοινωνικότητα, μη συμβατική σκέψη–πρωτοτυπία, ικανότητα επίλυσης προβλημάτων.

Περισσότερα

Πρόκειται για ατομικές δεξιότητες που βελτιώνουν το δυναμικό αλληλεπίδρασης ενός ατόμου και σχετίζονται με τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόμαστε, αλληλεπιδρούμε και επικοινωνούμε με τους άλλους, εντός κι εκτός επαγγελματικού περιβάλλοντος. Τα soft skills αφορούν  σε εμάς, στον εαυτό μας στο ποιοι είμαστε και στο πως συμπεριφερόμαστε, είμαστε εμείς και ο καθένας μάς είναι μοναδικός. Μέσα από βιωματικά προγράμματα με τη μορφή παιχνιδιού μπορείτε να εντοπίσετε και να αναδείξετε αυτή τη μοναδικότητά σας και  να ξεχωρίσετε, στην επαγγελματική, προσωπική και κοινωνική σας καθημερινότητα.

Mums Networking Events

Οργάνωση συναντήσεων, ημερίδων, workshop αναζήτησης εργασίας και ανάπτυξης επαγγελματικών και προσωπικών δεξιοτήτων, προσωπικό Coaching και Mentoring, όπου μητέρες-επιχειρηματίες, υποψήφιες εργαζόμενες, επιχειρήσεις θα αλληλοεπιδράσουν και  θα μεταφέρουν τις εμπειρίες τους

Επικοινώνησε μαζί μας!